3 gedachten over “Een feestelijke opening met openingsslachtoffer”

  1. Lieve dames , het ziet er allemaal professioneel uit nu nog de resultaten .maar dat zal allemaal wel lukken het ziet er in ieder geval oergezellig uit groetjes voor jullie allebei.mama ten Have ..

  2. Hallo meiden Wat ziet jullie snijbiet er leuk uit he? ook fijn als jullie er straks een kasje hebben staan. Lekker kneuterig samen koffie drinken na gedane arbeid .Tineke zet onze dochter maar goed aan het werk.straks het mooie weer.eigenlijk ben ik best een beetje jaloersop jullie ;nee hoor,genieten jullie er maar van.nu ga ik ophouden met dat geklets.Groetjes van een trotse moeder.

  3. Daar ben ik weer .Ja van dat zevenblad dat wist ik nog van onze eigen tuin in Heemskerk.dat gaat je hele tuin door als je niet oppast.Het is soms net of ik jullie tuin ruik als ik zo naar al de plaatjes zit te kijken. dat verbeeld ik mij dan .wanneer is zo’n composthoop nu klaar ? Want dat kun je dan toch weer met de aarde verwerken? Ik ben maar een leek wat betreft een moestuin. Nou doei de knotwilg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.