Een jaar later

Gisteren was het precies een jaar geleden dat wij deze tuin voor het eerst zagen en er eigenlijk meteen weg van waren. En nog steeds bruist en borrelt het van de ideeën. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat we genoeg plannen hebben voor twee tuinen…

En wat hebben we veel bereikt het afgelopen jaar. Meerdere mensen hebben tegen ons gezegd: “Oh zijn jullie van die tuin waar zo veel werk is verzet!”. Het is bijna niet te geloven dat er vorig jaar vrijwel niets in de tuin stond.

En dan tot slot een prijsvraag: we waren in de veronderstelling dat we blauwe lupine hadden gezaaid. Maar er is een ons onbekende plant tevoorschijn gekomen (laatste twee foto’s). Dus wie het weet mag het zeggen….er zijn geen grote geldbedragen te verdienen alleen onze onmetelijke bewondering.

Eén gedachte over “Een jaar later”

  1. Dit is naar onze (betrouwbare) mening de Impatiens walleriana. De vrouw van Jan Salie kwam als eerste op die gedachte. Bevestigd door Jan Salie zelf die over de nodige deskundige lectuur beschikt. Jullie vlijtige Liesjes zouden dit toch moeten weten? Ik was net bezig om jullie site op de mijne nog mooier aan te bevelen, maar nu weet ik het even niet meer. Maar de bewondering voor jullie en de tuin duurt onverminderd voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.