We gaan binnenlopen…

Eergisteren op de tuin wachtte ons bij binnenkomst een geweldig leuke verrassing: de crocus sativa staat in bloei ofwel we kunnen binnenkort saffraan oogsten. Voor 5 gram saffraan heb je 800 bloemen nodig. Wij hebben er 15 dus tel uit je winst.

Verder zet het verval nu echt door. Niet te geloven dat wij hier al weer een jaar aan de slag zijn. Maar nog altijd prachtige bloemen in onze tuin en de laatste oogst binnengehaald.

Catherine straalt als nooit te voren, Marie Curie is ronduit prachtig en dan is er nog de dahlia Karmashock.

3 gedachten over “We gaan binnenlopen…”

  1. De invloed van Karma Shock is dermate dat helaas een paar foto’s verminkt over komen. Misschien kunnen deze opnieuw worden ge-upload. Want deze prenten zijn – evenals de vruchten van de tuin – het bekijken waard. En dan heb ik het nog niet eens over het proeven ervan.
    Tot de volgende keer.

  2. Jullie site bekeken ,ik vind het prachtig zoals jullie boeren ,laat die muggen zifter (ik bedoel de vorige schrijver ) maar kletsen .Isalles nou echt zo veel meer lekker als in de winkel ? En die sloot ,wat een werk is Dat he? Maar kun je je daar ook een beetje wassen ? Lieve groetjes van mij de knotwilg.

  3. Vanmorgen keek ik in de spiegel en dat was een echte karmashock. Hoe heb ik mijzelf zó kunnen onderschatten. Wat een plaatje. Vandaag naar Haarlem en wij (knotwilg en Salie) brengen een cadeautje mee voor Tineke. Fleur de Fine verdient nog iets wat verwijst naar de historische plaats nabij jullie prachtig afstervende tuin. Welke tuin in het voorjaar weer zal ontluiken zoals wij ooit eens op deze wereld zijn ontloken. Maar eerst een winterslaap en daar is Jan Salie wel aan toe.
    Tot een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.