The bishop’s children en constructieve werkzaamheden

Vandaag, maar eigenlijk deze week hebben we constructief werk verricht. Zo hebben we de frambozen verplant, bessenstruiken van achter naar voor gehaald. Het toegangspad voorzien van nieuwe houtsnippers en naast de bank een hoek met astilbes, hosta”s en digitalis ingericht. Het is fijn om te zien hoe alle planten weer opkomen. En we hebben nu al weer zin om ook tegenover ons zitje ook bollen te planten voor volgens jaar. Maar het leukste nieuws is misschien wel dat het zaad van dahlia The Bishop’s Children opkomt.  Genoeg gekletst: hier zijn de foto’s.

2 gedachten over “The bishop’s children en constructieve werkzaamheden”

 1. Net bekomen van de illuminati uit de roerselen van Dan Brown, lees ik op deze site over bishop’s children en even later killerinstinct. Waar gaat het heen in onze vredige tuinland. Net nu die prachtige Freud bloemen en tulpen ontluiken. Ook de kersenboom ondergaat een indrukwekkende metamorfose.
  En waar blijft Einstein? Of vergist Jan Salie zich. Bovendien waren de schenkingen niet alleen van Jan Salie maar ook van zijn echtgenote, “Johanna met de mooie ogen”. Het wordt inderdaad weer een heerlijke oase en hopelijk kunnen deze 2 oude zielen het genoegen smaken enige tijd in die oase te mogen vertoeven. Zonder paraplu en gebruik van regenjas en laarzen. Wie weet.
  Bevrijdt jullie tuin van kwade demonen en gaat voort op de (tuin)weg die jullie zijn ingeslagen.
  Een iets emotionele Jan Salie

  1. Beste Jan Salie,
   Wij hebben meteen de onderschriften gecorrigeerd. Een Freudiaanse vergissing! Dit roept bij de schrijver van dit bericht de herinnering aan een fossiele krabbepoot die van een kreeft bleek te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.