De zomer is begonnen

Het is al weer even geleden dat er foto’s op de website zijn verschenen. Maar gisteren heb ik er dan eindelijk aan gedacht mijn toestel mee te nemen. Alles groeit gestaag en deze komende week staat er een heuse hittegolf op de radar.

Dit jaar heeft er zowaar weer een koolmees gebroed in het nestkastje. Schoonmaken heeft dus zin. Hebben we de heg tot vreugde van sommigen eindelijk gesnoeid. Vorige week hebben we leeuwenbekjes en Koreaanse munt in de tuin gezet. De Humboldttomaatjes willen nog niet echt en ook de klokwinde kunnen we wel de grond uit kijken. En… we hebben een woelmuis gesignaleerd en al zeker drie veenmollen laten emigreren naar elders. In de lente hebben we veel last gehad van reeën die onze tulpen opaten. Dat is dus de laatste keer dat we tulpen in de tuin hebben gezet.

Bij de els hebben we als het goed is over een paar maanden van zonnebloemen een kamertje gemaakt.

Leeuwenbekjes
Prikneus met linksachter Geum mrs Bradshaw
Kaardebol en Humboldttomaat

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.